Sämsta

Sämsta genrepet. Brukar bli bra premiär då påstås det? Klart man intalar sig själv det efter att ha presterat dåligt, vad annars ska man göra? Inse fakta att ett dåligt genrep ger en dålig premiär? Omvänt så håller man väl fast vid att ett bra genrep ger en bra premiär…? Ikväll klämde jag hur som helst ur mig av de sämsta passen sista tiden, laddade upp med sämsta sömnen några nätter innan och kompletterade med sämsta mängden jobb de sista dagarna. Lägg till det ett dåligt utförande av ett enkelt pass så har ni en övergripande bild av kvällens pass. 

 

Skörda det man sår

Har inte riktigt lyckats upprätthålla träningsmängden så bra de sista två, möjligen tre, veckorna. Det håller bara ett tag och till sist början formen att dala. I synnerhet om man inte hade så hög träningsmängd till att börja med, utan levde på att försöka lura systemet genom att hålla bra kvalitet på just kvalitetspassen. Således får man i vanlig ordning skörda det man sår. Har man som i mitt fall sått dåligt, finns det i slutändan inte mycket att skörda. Mansplainingvarning på den nästan?

 

sämsta solnedgång örebro slott

En fördel med sena pass är att det kan bjudas på fina kvällar. Oftast relativt folktomt som bonus dessutom.

 

Gubbkroppen

Ett ständigt återkommande ämne är gubbkroppen. Eller veterankroppen om man ska vara lite snällare. Tidigare gick det på något sätt att upprätthålla formen ett tag, mätt i veckor även om träningen dalade något. De veckorna har passerat gränsen till dagar, utan att knappt stanna till. Nu är det snarare så att jag behöver träna hela tiden, gör jag ett uppehåll på för många timmar eller minuter, börjar det hela rasa. Det gäller inte bara löpningen, styrketräningen är ännu värre. Men vad gör man när annat behöver prioriteras och dygnet fortfarande bara har 24 timmar? Har svårt att släppa mina mål, men samtidigt är jag inte Harry Potter.

 

Nya tag

Nu gäller det bara att ta nya tag, kontinuitet är trots att det viktigaste. Till att börja med ska jag lägga mig bums efter att jag publicerat det här. Sedan ska jag försöka somna medan jag funderar på när jag ska skriva klart mitt förra inlägg, som jag inte hann klart pga trötthet och andra aktiviteter. Imorgon kör vi igen, nya steg att samla, mer vikter att lyfta. Tävling om en vecka!