Mina samarbeten

Compressport

Allt i Compressport handlar om passion …Passion i träning. Passion för extrema tävlingar. Passion att tänja på gränserna. Passion med djup respekt för dig, professionella idrottare som vill nå långt i dina prestationer, och ni idrottare som är ute varje dag och skall få balans mellan familj, åtaganden i arbetet och passionen för er sport.

Atletus

Vår affärsidé är att tillhandahålla sportglasögon av hög kvalitet och anpassad design till överkomliga priser till folk i farten.
Vi har själva stor erfarenhet av olika sporter på både elit- och motionsnivå såsom friidrott, långlöpning, längdskidor, utförsåkning och cykel. Dessa erfarenheter har gett oss kunskap om vilka krav man ska ställa på bra sportglasögon.

Umara

Elitatleter lever ständigt med små marginaler, en ökning med endast 4 % hade tagit en 1500m löpare från en 13:e plats till en olympisk medalj i OS i Beijing. Bara en av våra ingredienser i vår prestationshöjare Intend, ger en möjlig prestationsökning med så mycket som 4 %!

MM Sports

MM Sports är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott och bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startade 2002. Vårt breda sortiment innefattar både kläder och högkvalitativa kosttillskott. MM Sports fokuserar sig på bra pris, kvalitet, service och snabba leveranser.