Hör på detta och förundras; bloggen är inte död! Min skada tog däremot död på motivationen, dels att träna och dels att skriva. Den lilla förmåga och inspiration jag hade till att blogga försvann sakta snabbt och säkert. Initiala tankarna var att det bara var en liten paus, inget att bry sig om. Efter ett tag såg jag det mer som en semester. Därefter förr allt i någon sorts dvala och jag glömde tid och rum, eller åtminstone tiden som passerat sedan mitt senaste inlägg. En dag fick jag för mig att kolla på bloggen och chockades svårt då jag insåg att det är en dvala på ett drygt kvartal vi snackar om! Ett nytt kapitel ska skrivas och jag inleder med att berätta den lagom roliga historien om hur min rehabilitering utvecklat sig från senast fram till idag.

 

Skadan

Först var jag skadad. Sen fortsatte det. Därefter fortsatte det igen. Trodde ett tag att jag var lite bättre, men hade fel. Till sist blev det aningen bättre. Det fortsatte en eeeevighet. Och på det följde en period av aningen lite utveckling i rätt riktning igen. Sen stagnation och frustration. Uppgivenhet. Men efter det så fortsatte det på samma sätt ändå. Och när man precis gett upp hoppet om att få tävla alls i år, kunde jag börja springa lite mer på ett sätt som kan liknas vid löpning.

 

Nuläget

Och på det har jag nu byggt upp lite som kan kallas för kondition, crazy långsamt har det gått. Och då jobbar jag ändå med sånt här och vet hur man ska rehabilitera dessa skador. Men även om jag faktiskt inte är helt bra i dagsläget heller, kan jag nu träna och springa intervaller, så länge jag tillåter en dags helvila efteråt. Det är ett medvetet upplägg där den nedbrytningen som sker leder till anpassning och utveckling. Men crazy långsamt går det som sagt.

 

Lopp ahead!

Målet är att chocka alla och ställa upp i Blodomloppet om några veckor. Har ingen aning om vilken tid jag kan prestera där, kanske lite lagom bra, kanske blir det en total kross av mitt PB? De intervaller jag kör nu känns åtminstone ok, så helt värdelöst tror jag iaf inte att det går. För de få tappra som fortfarande tittar in här  (jo ni är faktiskt fler än man kan tro enligt Google Analytics) är ni varmt välkomna att bänka er för fler mer eller mindre meningslösa inlägg.

 

Nytt kapitel blodomloppet

 

Önskemål välkomna

Nytt för mitt nya kapitel är dock att jag tar önskemål på ämnen att skriva om. Alla förslag är välkomna, ingen som helst garanti lämnas på att jag faktiskt skriver om det och ingen belöning utgår om jag faktiskt gör det.